Afgelopen zondag heb ik met Christel de ATB toertocht in Malden gereden. De tocht, de Pedaleurscross, volgde deels de vaste routes (groen en rood), die wij uiteraard erg goed kennen, maar er was toch voldoende van afgeweken om de tocht erg leuk te maken. Wij kozen voor de 45 km die behoorlijk zwaar was, zowel vanwege het klimwerk als vanwege de vele modderige stukken. Het was leuk om regelmatig bekenden tegen te komen. We zijn met een aantal leden van de mountainbikebusinessclub gestart en kwamen onderweg nog leden van het Herbalife-Merida mtb team tegen. We waren zeker niet alleen. Van Bas hoorde ik dat er meer dan 1300 mtb-ers en veldrijders meegedaan hebben. Hopelijk kunnen we dit jaar nog wat tochten rijden. Bedoeling is in ieder geval om tweede kerstdag in Schaijk te starten.

Categorieën: Mountainbike